خدمات تلفن همراه
آشپزی - سوپ اسپانیایی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
یک پیمانه جو
یک پیمانه خرد شده پیاز
2 پیمانه ریز خرد شده کلم
یک عدد قلم گوساله
یک پیمانه خرد شده گشنیز ( به پیمانه کاملاً فشرده)
به اندازه کافی فلفل و نمک
4 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
يک پيمانه جو
يک پيمانه خرد شده پياز
2پيمانه ريز خرد شده کلم
يک عدد قلم گوساله
يک پيمانه خرد شده فشرده
به اندازه کافي فلفل و نمک
4قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي
به هيچ عنوان سوپ را هم نمی زنيم.
طرز تهیه
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاريم، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ريزيم که دليل اين کار کف حاصل ازپخت قلم است.
دو عدد پياز داخل ظرف می ريزيم که بوی بد آن گرفته شود.
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود.
جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.
سپسرب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
جو، پيازوکلم را داخل ظرف ريخته می گذاريم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود.
سپس قلم را بر می داريم، اگر سوپ رادر ديگ زودپز می پزيم، کمی نمک می ريزيم که ديگ زودپزسياه نشود.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماييم تا سوپ کاملاً رنگ بگيرد.
گشنيز، فلفل و نمک را در آخرين مرحله پخت اضافه می نماييم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی، سوپ حاضر است (البته سبزی را نبايد زياد پخت تا رنگ سبز آن از بين نرود).
در صورت تمايل برای تزئين کردن سوپ می توان از ليموی تازه استفاده کرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود) . در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.
بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود. به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم.
خواص
این سوپ ویتامین های زیادی دارد و به دلیل دارابودن قلم ، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد و یک غذای مناسب در شبهای سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید می باشد ضمنا با این غذا آب لیموی تازه را که ویتامین C زیادی دارد فراموش نکنید.
این سوپ به دلیل دارابودن قلم، کلسیم و پروتئین قابل توجهی دارد این سوپ یک غذای مناسب در شب های سرد زمستان است که برای جلوگیری یا بهبود سرماخوردگی مفید است. ضمنا با اين غذا آب لیموی تازه را که Vitc زیادی دارد فراموش نکنید.
سخنرانی توسط دکتر بلخاری درباره فرهنگ از سایت راسخون با عنوان هنر مسیحیت 2
مراثی (نوحه) توسط حاج سلیم موذن زاده بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت رقیه س از سایت تبیان با عنوان ای ورن ویرانه یرده، جان رقیه
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 56 - واقعه از سایت الکعبه با عنوان الواقعة من مسجد ابو عامر بالزقازیق شرقیة
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد سید قاسم موسوی قهار درباره دعاهای ایام هفته از سایت شهید آوینی با عنوان دعای روز سه شنبه
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی از سایت عقیق با عنوان گیرم که اصلاً عبدود رد شد ز خندق
اذان توسط استاد محمد عبدالعزیزحصان از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 78 - نبأ از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره نبأ - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج سعید حدادیان بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج سعید حدادیان - مراسم سیاه پوشان محرم 96 - ای آتش فراق تو در سینه ها نهان (مناجات)
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان ضمانت حال یا مؤجل
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره دین از سایت فاراقلیط با عنوان توبه
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره قریش
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 148,549,718