آشپزی - خورش فلفل سبز

مواد لازم
سينه مرغ بدون استخوان 4 تکه، مجموعاً 600 گرم
روغن مايع سرخ کردني 4 قاشق سوپخوري
آب ليموترش 4 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل به ميزان لازم
سيب زميني متوسط 1 عدد نگيني درشت
پياز متوسط1 عدد، خرد شده
فلفل سبز شيرين 200 گرم، خرد شده
برگ ريحان سبز و بنفش 100 گرم، خرد شده، درشت
آرد ذرت 1 قاشق چايخوري
طرز تهیه
مرغ را با دو قاشق سوپخوري روغن مايع، دو قاشق سوپخوري آب ليموترش، نمک و فلفل مخلوط کرده و 30 دقيقه در يخچال بخوابانيد تا مزه دار شود .
اين دستور 55 گرم کربوهيدرات، 123 گرم پروتئين، 63 گرم چربي و 1279 کيلوکالري انرژي دارد.
باقيمانده روغن را در يک تابه داغ کرده و سيب زميني ها را در آن سرخ کنيد، سپس از تابه خارج کرده و تکه هاي مرغ را در آن تفت دهيد تا دو روي آن طلايي شود (هر طرف 4 دقيقه).
مرغ را از تابه خارج کرده و پياز را حدود 3 دقيقه درون تابه تفت دهيد تا نرم شود ولي رنگش عوض نشود.
فلفل سبز را به پياز اضافه کرده و تفت دادن را 3 دقيقه ديگر ادامه دهيد.
مرغ را مجدداً به تابه برگردانده و ريحان را نيز اضافه کنيد .
پس از 3 دقيقه آرد ذرت را در يک دوم پيمانه آبجوش حل کرده و به مرغ و سبزيجات اضافه کنيد.
تابه را به مدت 20 دقيقه با در بسته روي شعله کم قرار دهيد تا همه مواد کاملاً بپزد .
گاهي غذا را هم بزنيد تا ته نگيرد.
سيب زميني سرخ کرده و باقيمانده آب ليموترش را به غذا اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد. پس از 5 دقيقه غذا آماده است .
با برنج سرو شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,821,954