آشپزی - خورش قلیه میگو

مواد لازم
ميگو 250 گرم
گشنيز 400 گرم
شنبليله کم (در حد 50 گرم)
سيب زميني 2 عدد درشت
پياز 1 عدد متوسط
نمک، فلفل، زردچوبه،ادويه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
تمر هندي مقداري(بستگي به ذائقه دارد)
سير 5 حبه درشت
آرد سفيد (گندم) 1 تا 2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
پياز را با مقداري روغن سرخ و سير کوبيده شده را با نمک و فلفل و زردچوبه و ادويه اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم.
گشنيز و شنبليله که کاملا خرد شده باشد با مواد مذکور سرخ کرده، ميگو را اضافه کرده و سپس سيب زميني که به قطعات متوسط خرد کرده ايم به آن اضافه مي کنيم.
درب قابلمه را مي گذاريم تا کمي سيب زميني نرم شود( توجه داشته باشيد که فقط کمي نرم شده و پخته نشود)، تمر هندي که با کمي آب گرم خيس کرده ايم با يک قاشق غذاخوري آرد مخلوط و با استفاده از صافي، صاف کرده و در خورش مي ريزيم.
به محض جوش آمدن مي گذاريم تا با شعله کم پخته شود.
خورش فوق معمولا با برنج سفيد استفاده مي شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250