آشپزی - خورش کاری به روش ژاپنی

مواد لازم
گوشت مرغ (ترجيحاً ران) 1 عدد
سيب زميني كوچك 2 عدد
پياز بزرگ 1 عدد
هويج متوسط1 عدد
برنج (كته) 3 پيمانه
كره 20 گرم
قرص كاري (عصاره ي ادويه كاري) 1 بسته
نمك و فلفل به دلخواه
روغن 2 قاشق غذا خوري
آب 3 ليوان
طرز تهیه
ابتدا سيب زميني، پياز و هويج را پوست كنده، به قطعات كوچك برش دهيد.
سپس مرغ بدون استخوان را با پوست به قطعات كوچك تقسيم كنيد و مواد را به جز سيب زميني، در ماهي تابه ريخته و به آن پودر كاري افزوده، در روغن كمي تفت دهيد.
مواد را پس از تفت دادن داخل قابلمه بريزيد.
3 ليوان آب سرد اضافه كنيد و بعد از 15 تا 20 دقيقه سيب زميني را هم اضافه كنيد تا همه ي مواد پخته شوند.
در اين مرحله كره را نيز اضافه كنيد.
قرص كاري را به تدريج داخل قابلمه حل كنيد تا قوام يابد و پس از آن شعله گاز را خاموش كنيد. اين غذا را با كته سرو كنيد.
هنگام حل كردن قرص كاري توجه داشته باشيد كه مايع خورش نبايد خيلي رقيق و يا خيلي غليظ شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,837,015