آشپزی - خورش کرفس

مواد لازم
نیم كیلو گوشت ران گوسفند
2 عدد كرفس متوسط
نیم كیلو نعنا و جعفری
2 قاشق سوپخوری پیاز سرخ كرده
یك استكان آبلیمو یا آب نارنج
به قدر كافی نمك و فلفل
طرز تهیه
گوشت را چند تكه كرده و آن را با كمی روغن مقداری سرخ می كنیم.
سپس با پیاز و 2 لیوان آب و كمی نمك می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد.
سپس كرفس ها را شسته، خرد كرده و با 3 قاشق سوپخوری روغن كمی تفت می دهیم.
بعد از آن جعفری و نعنای خرد شده را به كرفس اضافه می كنیم تا با كرفس كمی سرخ شوند.
نمك، فلفل و كمی زردچوبه را به گوشت اضافه می كنیم.
سپس صبر می كنیم تا خورش كاملاً بپزد و جا بیفتد.
درانتها، بعد از پختن خورش، آبلیمو یا آب نارنج را هم اضافه می كنیم.
خواص
طی مطالعات گوناگون مشخص شد، موادی در كرفس وجود دارد كه باعث كاهش فشار خون بالا و جلوگیری از رشد سلول های سرطانی می شوند.
مواد مغذی بیشتر سبزیجات در اثر پختن كاهش می یابد، ولی در مورد كرفس اینطور نیست. خاصیت غذایی كرفس پخته با خام یكسان است و یك لیوان كرفس خام یا پخته، 15 درصد نیاز روزانه ویتامینC و 12 درصد نیاز روزانه پتاسیم و 6 درصد نیاز روزانه كلسیم را فراهم می كند.
كرفس مواد مضر را دفع می كند. كرفس كلیه و مثانه را تمیز می كند.
از تولید سنگ كلیه و مثانه جلوگیری می كند و ملین است.
كرفس بوی بد دهان را ازبین می برد.
تجربه نشان داده است كه یك وعده غذای كرفس دار بوی بد دهان را از بین می برد.
احتمالاً موادی كه در معده تولید می شوند، با مواد معطر كرفس تركیب شده و از بوی بد دهان جلوگیری می كند.
كسانی كه از بوی بد دهان رنج می برند، باید هرروز مقداری كرفس میل كنند.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,831,865