آشپزی - خورش گل در کلم

مواد لازم
باقلاي سبز 1 کيلو
شبد خرد شده 2 قاشق غذا خوري
سير 1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
پياز سرخ کرده 2 قاشق سوپخوري
روغن 150 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
باقلا را از پوست دوم در مي آوريم کمي تفت مي دهيم بعد سير و شبد را به آن اضافه مي کنيم. کمي سرخ شد پياز سرخ شده را داخل آن مي ريزيم کمي آب به آن اضافه مي کنيم با حرارت کم مي گذاريم کاملا بپزد.
بعد نمک و فلفل را به آن اضافه مي کنيم وقتي پخته شد و به روغن افتاد تخم مرغ ها را جداگانه سرخ و به آن اضافه مي کنيم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,837,015