آشپزی - خورش مرغ با ادویه تندوری

مواد لازم
سينه يا فيله ي مرغ 500 گرم
ادويه تندوري همراه رنگ قرمز 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
ادويه کاري نصف قاشق چايخوري
پودر زيره نصف قاشق چايخوري
ماست يک پيمانه
سير 2 حبه
زنجبيل تازه يک تکه کوچک
گشنيز سه چهارم پيمانه خرد شده
برنج باسماتي 500 گرم
طرز تهیه
ادويه تندوري، نمک و فلفل، ادويه ي کاري، پودر زيره و ماست را به آن افزوده مواد را کاملا با هم مخلوط کنيد.
روي ظرف را پوشانده بگذاريد تا به مدت 12 ساعت در يخچال بماند.
سير و زنجبيل را رنده کرده کمي تفت دهيد.
همين که بوي سير و زنجبيل به مشام رسيد مرغ هاي خوابانده شده در ماست و ادويه را اضافه کرده و همه را با هم تفت دهيد.
سپس يک فنجان آب افزوده و بگذاريد تا با حرارت ملايم پخته شود.
در اواخر طبخ، گشنيز را به آن اضافه کرده واجازه دهيد تا موادجا بيفتد.
با اين روش خوراک مرغ همراه با سس غليظ را خواهيد داشت.
برنج شسته و خيسانده را آبکش کرده، دم کنيد و آن را در ظرف مورد نظر بکشيد و خورش مرغ را روي آن بريزيد.
خواص
انرژي کل اين دستور 2641 کيلوکالري مي باشد که 63 درصد آن از کربوهيدرات، 21 درصد آن از پروتئين و 16 درصد آن از چربي تأمين مي گردد.
نکات
مي توانيد مانند لوبياپلو، مرغ پخته را همراه با سس آن، لابه لاي پلو داده آن را دم کنيد.
همچنين مي توانيد مانند ته چين عمل کنيد بهتر است برنج باسماتي را براي اين نوع پلوها استفاده کنيد.
به جاي سينه يا فيله ي مرغ مي توانيد از مرغ خرد شده با استخوان استفاده کنيد.
در زبان هندي تندوري به معناي تنوري است و ادويه تندوري براي غذاهاي کبابي هندي کاربرد دارد که اين مخلوط ادويه به همين نام در بازار موجود است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,840,351