آشپزی - خورش نخودفرنگی

مواد لازم
روغن 2 قاشق سوپخوري
پياز خردکرده 1 عدد
گوشت گوسفندي خرد کرده 400 گرم
برگ بو 2 عدد
هويج خرد کرده نيم کيلو گرم
نخود فرنگي 1 کيلو گرم
آب 2 پيمانه
سير خردکرده 5 حبه
گشنيز خرد کرده 50 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و برگ بو به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا در ظرف مناسبي گوشت، پياز و روغن را بريزيد و روي اجاق بگذاريد و تفت دهيد؛ برگ بو و آب را به آن بيفزائيد و صبر کنيد گوشت بپزد.
سپس هويج و نخودفرنگي را تفت دهيد.
وقتي گوشت نيم پز شد، هويج و نخودفرنگي را همراه با زردچوبه، نمک و فلفل به آن اضافه کنيد.
حالا حرارت را ملايم نمائيد تا خورش جا بيفتد.
اکنون سير و گشنيز را به خورش بيفزائيد و پس از مخلوط کردن، آن را در ظرف مناسبي بکشيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,837,015