آشپزی - آش آبغوره

مواد لازم
لوبيا قرمز يا سفيد 1پيمانه
برنج 2 پيمانه
پياز خرد کرده 2 عدد متوسط
روغن به ميزان لازم
نمک،فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
نعناي خشک 2 قاشق سوپخوري
آب گوشت 2 ليتر
سبزي(تره و جعفري) 700 گرم
غوره نيم کيلو(يا آبغوره يک دوم پيمانه)
طرز تهیه
ابتدا لوبيا را-که از شب قبل خيسانده ايد- بپزيد.
برنج را هم خيس کنيد.
آن گاه قابلمه ي مناسبي روي اجاق بگذاريد و پياز را قدري در روغن سرخ کنيد تا طلائي رنگ شود.
زردچوبه،رب گوجه فرنگي و نعنا را نيز اضافه کنيد.
حالا برنج را همراه با مقداري آب به آن بيفزائيد و صبر کنيد تا با حرارت ملايم بپزد.
سپس آب گوشت را اضافه کنيد و همين که جوشيد، سبزي و لوبيا را بيفزائيد.
در آخر، غوره يا آبغوره را اضافه نمائيد و به مقدار لازم نمک بريزيد و بگذاريد آش کاملاً جا بيفتد.
اکنون آش را درظرف مناسبي بکشيد و روي آن را با نعنا داغ تزئين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,831,865