آشپزی - آش گوجه فرنگی

مواد لازم
لپه 2 قاشق سوپخوري
بلغور 2 قاشق سوپخوري
برنج 2 قاشق سوپخوري
پياز يك عدد، متوسط
كره 50 گرم (يك چهارم پيمانه)
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي نيم كيلوگرم، رنده شده
رب گوجه فرنگي يك قاشق سوپخوري
استاك مرغ يك ليتر
سبزي آش نيم كيلوگرم، خرد شده
مرزه 200 گرم، خرد شده
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
لپه و بلغور خيس كرده را با برنج مخلوط كرده و با كمي آب روي حرارت قرار دهيد و بگذاريد تا بپزد.
پياز را خرد كرده و با كره و روغن مايع تفت دهيد، گوجه فرنگي رنده شده و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كرده و تفت دهيد.
بعد مخلوط لپه، بلغور، برنج پخته شده و استاك مرغ يا گوشت را به همراه سبزي آش و مرزه به آن اضافه كرده، روي حرارت قرار دهيد، در حدي كه همه ي مواد با هم جوشيده و جا بيفتند.
در آخر نمك و فلفل آش را اندازه كنيد.
خواص
اين دستور 145 گرم كربوهيدرات، 75 گرم پروتئين، 85 گرم چربي و 1645 كيلوكالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250