آشپزی - سوپ ایتالیایی گوشت و جو

مواد لازم
گوشت راسته گوسفند 250 گرم
هويج متوسط 4 عدد
پياز کوچک 2 عدد
آويشن 1 قاشق چايخوري
فلفل سياه يک چهارم قاشق چايخوري
گوجه فرنگي خرد شده 1 عدد
جو يک دوم پيمانه
طرز تهیه
گوشت را به صورت مکعبي خرد کرده، سپس روغن زيتون تفت دهيد و بگذاريد بپزد.
جو را نيزجداگانه بگذاريد بپزد.
هويج و پياز را حلقه حلقه کرده، با شعله کم به مدت 15 دقيقه بپزيد.
پياز، هويج و جو را به گوشت اضافه کنيد.
در آخر گوجه هاي خرد شده را نيزاضافه کرده بعد از اين که سوپ جا افتاد سرو کنيد.
نکات
مي توانيد از جو پوست کنده يا جو پرک استفاده کنيد.
ولي در صورت استفاده از جو پوست کنده زمان بيشتري نياز داريد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,824,985