آشپزی - سوپ چینی

مواد لازم
سينه مرغ مکعبي خرد شده 300گرم
ذرت 200گرم
تره فرنگي 50گرم
کرفس رنده شده 50گرم
پياز رنده شده 50گرم
قارچ رنده شده 50گرم
سويا سس4قاشق غذا خوري
شير 1ليوان
فلفل تند 2عدد
آرد ذرت 5قاشق غذا خوري
نان تست سرخ شده 3عدد
کره 50 گرم
هويج خرد شده 50گرم
خامه 50گرم
رشته سوپي 100گرم
استاک مرغ 2ليتر
طرز تهیه
کره را درون ماهي تابه ريخته پياز را کمي تفت مي دهيم بعد سبزيجات سخت مانند هويج و کرفس را کمي تفت مي دهيم قارچ و تره فرنگي را هم کمي تفت مي دهيم.
آرد ذرت و شير را هم اضافه مي کنيم و سويا سس را اضافه مي کنيم.
در آخر استاک مرغ را اضافه و در آخر رشته سوپ را اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم کمي جا بيافتد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,840,351