آشپزی - سوپ قارچ

مواد لازم
كره 50 گرم
آرد 4 قاشق سوپخوري
آب مرغ غليظ 2 ليتر بدون چربي
قارچ 500 گرم
شير 1 ليتر
خامه 100 گرم
جعفري خرد شده2 قاشق سوپخوري
ليموي تازه چند عدد
نمك و فلفل سفيدبه مقدار لازم
طرز تهیه
آرد را همراه با نيمي از كره تفت داده تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي تغيير رنگ پيدا نكند، سپس آرام آرام آب مرغ را اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا صاف شود.
سپس روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا به جوش آيد، شير را هم اضافه كنيد و بگذاريد بجوشد تا غليظ شود.
قارچ را خوب بشوييد و ورقه ورقه خرد كنيد و با نيمي ديگر از كره و يك قاشق آبليمو تفت داده و به سوپ اضافه كنيد.
نمك و فلفل سوپ را اندازه كنيد و آن را داخل سوپخوري ريخته و با خامه و جعفري تزيين كنيد و همراه ليموترش سرو نماييد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,833,516