آشپزی - نان شکم پر

مواد لازم
1عدد نان ماشينى فرانسوى
2قاشق چايخورى روغن زيتون
250گرم قارچ خرد شده
2قاشق چايخورى سويا سس
2قاشق چايخورى آب ليموترش
2قاشق چايخورى شير كم چرب
2قاشق چايخورى پيازچه خرد شده
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
ساقه پيازچه مقدارى براى تزئين
طرز تهیه
فر را بر روى ۲۰۰ درجه سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد. در اين فاصله زمانى، نان فرانسوى را به صورت طولى با چاقويى تيز به دو نيم تقسيم كنيد. با استفاده از چاقو و يا با دست، مقدارى از خمير داخل نان را به صورتى خالى كنيد كه ديواره نسبتاً ضخيمى باقى بماند.
با استفاده از يك قلم مو، سطح داخل نان را به روغن زيتون آغشته كنيد. سپس دو تكه نان را بر روى سينى فر قرار داده و به مدت ۶ تا ۸ دقيقه صبر كنيد تا نان ها طلايى رنگ و ترد شوند.
قارچ ها را به همراه سويا سس، آب ليمو و شير در داخل ماهيتابه اى گود ريخته و مدت ۵ دقيقه و يا تا زمانى كه مايع داخل ماهيتابه بخار شود، حرارت دادن را ادامه دهيد.
پس از خاموش كردن شعله اجاق گاز، پيازچه هاى خرد شده را به همراه نمك و فلفل به مواد فوق اضافه كرده و سپس داخل نان ها را با اين مواد پر كنيد. در پايان، خرده ساقه هاى پيازچه را بر روى غذا ريخته و آن را به صورت داغ سرو كنيد.
خواص
۳۲۴ كيلو كالرى انرژى، ۴/۶ گرم چربى، ۲۷/۱ گرم چربى اشباع شده، ۳/۰ ميلى گرم كلسترول و ۰۷/۳ گرم فيبر
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,828,594