آشپزی - ترشی تخم مرغ

مواد لازم
تخم مرغ آب پز5 عدد
سياه دانه 1 قاشق چايخوري
ميخک 4 تا 5 عدد
فلفل سبز و قرمز تند حلقه شده 2عدد
سرکه2 پيمانه
نمک1قاشق چايخوري
طرز تهیه
تخم مرغ را پوست گرفته و به کمک چنگال يا خلال چوبي اطراف آن را سوراخ کنيد.
(اين عمل باعث نفوذ سرکه به همه ي قسمت هاي تخم مرغ مي شود).
سياه دانه، ميخک،فلفل سبز و قرمز را به همراه سرکه و نمک روي حرارت قرار دهيد و حدود 10 دقيقه بجوشانيد و بگذاريد تا سرد شود.
سپس تخم مرغ ها را در ظرف دردار قرار داده و محلول سرکه را پس از سرد شدن روي تخم مرغ ها بريزيد درآن را ببنديد و در يخچال بگذاريد.
اين ترشي پس از 10روز آماده است.
خواص
در ترشي تخم مرغ
انرژي 4707کيلو کالري
چربي 32 گرم
کربوهيدرات 46 گرم
پروتئين 38 گرم
نکات
مي توانيد از ادويه هاي ديگر مثل خردل، رازيانه، زيره و پودرزنجبيل در اين ترشي استفاده کنيد.
مي توانيد براي رنگي شدن تخم مرغ ها از مقداري کلم قرمز خردشده استفاده کنيد.
توجه داشته باشيد مقدار سرکه به حدي باشد که حتماً روي تخم مرغ ها را بپوشاند.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250