خدمات تلفن همراه
آشپزی - ترشی برگ مو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
150 گرم سیر
150 گرم موسیر
كمی فلفل دلمه ای رنگی (زرد، قرمز، سبز، ارغوانی)
یك قاشق مرباخوری ادویه
یك قاشق مرباخوری زرد چوبه
یك قاشق غذاخوری سرخالی نمك
نیم كیلو سبزی معطر
حدود نیم كیلو تا750 گرم سركه
یك دوم قاشق چای خوری مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه
طرز تهیه
برگ موهای لطیف و جوان را در ظرفی كه حاوی یك و نیم لیتر آب و یك قاشق چای خوری جوش شیرین است، چند جوش می دهیم تا نرم شوند. اگر برگ موها پیرو درشت باشند، مدت جوشاندن كمی بیشتر می شود( حدود 10 دقیقه) .
سپس آن ها را در یك صافی ریخته و بعد روی پارچه ای تمیز پهن می كنیم تا آب اضافی آنها به طور كامل گرفته شود.
سبزیجات را ساطوری خرد می كنیم.
سیرها را پوست كنده و خرد می كنیم.
موسیرها را هم اگر خشك هستند، به مدت 4- 3 ساعت خیسانده، سپس پاك می كنیم.
فلفل های قلمی تند را به صورت قطعاتی درشت خرد می كنیم؛ اگر فلفل تازه در دسترس نبود، می توان از مخلوط پودر فلفل سیاه و قرمز و یا یكی از آنها به تنهایی استفاده كرد.
در ظرف مخصوص ترشی چند عدد از برگ موها را كف ظرف پهن كرده و روی آنها مقداری از مخلوط موسیر، سیر، سبزی ترشی و فلفل قرار می دهیم.
مجدداً چند عدد دیگر برگ روی این مخلوط قرار داده و به همین ترتیب عمل می كنیم تا ظرف پر شود. در صورت تمایل می توانیم گوجه فرنگی خلال شده، هویج حلقه حلقه شده و فلفل دلمه ای های رنگی خرد شده هم لابه لای آن ها قرار دهیم.
روش دوم:موسیر، فلفل تازه و سیر را چرخ می كنیم یا همان طور كه قبلاً گفته شده از پودر فلفل استفاده می كنیم.
سبزیجات معطر (ترخون، مرزه، نعنا، شوید، گشنیز و جعفری) را ریز خرد كرده و یا چرخ می كنیم.
تمام مواد را باهم مخلوط می كنیم.
مقداری از مواد مخلوط شده را درون برگ مو قرار داده و به صورت دلمه، پیچیده یا لوله می كنیم و داخل شیشه به صورت مرتب می چینیم.
سركه، نمك و زردچوبه را باهم در ظرفی مخلوط كرده و روی دلمه ها می ریزیم.
برای هر لیتر سركه یك قاشق سرخالی نمك در نظر می گیریم كه بسته به ذائقه می توان مقدار آن را بیشتر كرد.
در صورت تمایل می توانیم مقدار كمی نعنا خشك روی آنها بپاشیم.
نکات
سبزی معطر شامل نعنا، ترخون، مرزه، گشنیز، جعفری و شوید می باشد.
سركه به اندازه ای باشد كه روی برگ ها را بپوشاند.
می توان به جای مخلوط پودر فلفل قرمز و سیاه، از 3-2 عدد فلفل سبز قلمی استفاده كرد.
سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین سید حمید میرباقری درباره دین از سایت شهید آوینی با عنوان لوازم یک زندگی شیرین/ جلسه چهارم
مراثی (نوحه) توسط حاج حسین سیب سرخی بمناسبت شوال درباره امام صادق علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاج حسین سیب سرخی - سال 1395 - شهادت امام صادق علیه السلام - روضه
تلاوت توسط استاد محمد محمود طبلاوی درباره 26 - شعراء از سایت الکعبه با عنوان الشعراء 52-90
ادعیه (دعاخوانی) توسط سید مهدی حسینی درباره مناجات شعبانیه از سایت عقیق با عنوان مناجات شعبانیه
مناجات توسط حاج منصور ارضی از سایت عقیق با عنوان مناجات با خدا
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی از سایت عقیق با عنوان گیرم که اصلاً عبدود رد شد ز خندق
اذان توسط استاد امیر هوشنگ محمدیون از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 67 - ملک از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ملک - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج حسن خلج بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان تحمل گفتی و من هم که کردم سال ها
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان ضمانت حال یا مؤجل
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره جامعه از سایت فاراقلیط با عنوان از کشتی نوح تا کشتی حسین علیه السلام – قسمت اول
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره المدثر
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 148,528,592