آشپزی - ترشی لوبیا سبز با قارچ

مواد لازم
لوبیا سبز 500 گرم
قارچ 500 گرم
فلفل سبز تند 4- 3عدد
سیر 4- 3عدد
زردچوبه 1قاشق چای‌خوری
ادویه‌ی ترشی 1قاشق مرباخوری
سرکه به میزان لازم
سبزی معطر تازه 50گرم
سبزی خشک 1قاشق غذاخوری
طرز تهیه
دم لوبیا سبزها را گرفته و بشویید.
سپس به ابعاد دلخواه خرد کنید و درون آبی که در حال جوشیدن است بریزید.
پس از حدود 2-1 دقیقه آن‌ها را در آبکش سرازیر کنید.
قارچ‌ها را خرد کرده یا به صورت درسته داخل آب جوش قرار دهید.
بلافاصله از آب خارج کرده و درون صافی بریزید.
برای این که قارچ‌ها آب نیندازد، بهتر است، روی آن‌ها آب سرد ریخته و سپس فشار دهید تا آب اضافی‌شان خارج شود.
سیرها را پوست کنده و خرد کنید.
فلفل‌ها را خرد کنید.
بسته به میزان تند بودن فلفل‌ها، می‌توان مقدار آن‌ها را کم یا زیاد کرد.
در ضمن برای زیبا‌تر شدن این ترشی می‌توان از فلفل با رنگ‌های مختلف استفاده کرد.
در صورت تمایل می‌توان از پودر فلفل به جای فلفل تازه استفاده کرد.
سبزی‌ها را شسته و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها برود.
سپس ریز خرد کنید و در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود، می‌توان از سبزی خشک استفاده کرد.
البته ارجحیت استفاده از هر دو نوع سبزی (خشک و تازه) است؛ به شرطی که مقدار گفته شده برای هر کدام نصف شود.
قارچ، لوبیا سبز، فلفل، سیر و سبزی را مخلوط کرده و درون ظرف مورد نظر بریزید.
ادویه و زردچوبه را با مقدار کمی سرکه مخلوط کنید و روی مواد آماده شده بریزید.
سپس به اندازه‌ی کافی سرکه درون ظرف بریزید تا به طور کامل روی مواد را بپوشاند.
آن‌گاه درب ظرف را ببندید و در جایی خنک نگهداری کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,840,351