آشپزی - شور بامیه

مواد لازم
باميه ريز 1 کيلو
فلفل قرمز قلمي يا کبابي 5 عدد
سبزي معطر شامل ترخان، شويد، مرزه 50 گرم
نمک بدون يد 2 قاشق غذاخوري پر
آب 7 ليوان
طرز تهیه
باميه ها و سبزي هاي معطر و فلفل ها را بشوئيد و بگذاريد تا خوب خشک شوند.
آنگاه آن ها را در ظرف تميز مناسبي بريزيد.
سپس آب و سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد سپس ظرف را از روي حرارت برداشته و بگذاريد تا سرد شود.
بعد اين محلول را روي مواد داخل ظرف بريزيد و در ظرف را محکم ببنديد و به مدت يک ماه در جاي خنک قرار دهيد تا جا بيافتد.
نکات
تجربه نشان داده است که نمک هاي يد دار براي درست کردن شور مناسب نيستند.
براي استريل کردن ظروف قبل از درست کردن شور با ترشي بهتر است آن ها را 10 دقيقه در فر 180 درجه ي سانتيگراد حرارت دهيد
در مورد شور ها معمولاً از سرکه استفاده نمي شود و در مورد خاص مقدار خيلي کمي مصرف مي گردد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250