آشپزی - مربای آلوی سیاه

مواد لازم
آلوي سياه 2 کيلوگرم
آب 1 ليتر(4 پيمانه)
آبليمو 80 ميلي ليتر(يک سوم پيمانه)
شکر 1/5 کيلوگرم
طرز تهیه
هسته ي آلوها را در بياوريد و هر آلو را 4 قسمت کنيد.
آن گاه آن ها را در قابلمه ي بزرگي بريزيد، آب را بيفزائيد و روي اجاق قرار دهيد.
سپس صبر کنيد تا به مدت تقريبي يک ساعت بجوشد.
حالا آبليمو و شکر را به آلو بيفزائيد و مخلوط کنيد تا شکر حل شود.
بعد شربت را به مدت 20دقيقه بجوشانيد تا قوام بيايد.
اکنون مربا را در ظرف استريل کرده ي داغ بريزيد و در ظرف را محکم ببنديد.
يادآوري مربا را در جاي خنک نگه داريد!
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250