آشپزی - مربای پاپیون هویج

مواد لازم
هويج200 گرم
آب نمک به مقدار لازم
آب آهک به مقدار لازم
شکر 400 گرم
آب2 پيمانه
هل 10 عدد
طرز تهیه
هويج ها را پوست كنده و به صورت ورقه هاي بسيار نازك 6 الي 7 سانتي متري برش بزنيد.
به تعداد برش هاي هويج نوارهاي بلند باريكي را نيز ببريد؛ سپس آن ها را چند ساعت در محلول آب نمك قرار دهيد.
بعد هويج ها را به آرامي در دست، چين داده و مانند پاپيون درست كنيد.
نوار باريك را نيز وسط آن ببنديد، و با خلال دندان آن را ثابت كنيد.
پاپيون هاي آماده شده را به مدت 12 ساعت در آب اهك و سپس به مدت 4 الي 5 ساعت در آب معمولي قرار دهيد.
بعد از مدت تعيين شده هويج ها را در آب جوش ريخته و حدود 5 دقيقه بگذاريد تا بجوشد.
شكر و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شده به صورت شيره در بيايد و بجوشد.
سپس هل و هويج را نيز اضافه كنيد. به محض جوشيدن مجدد شيره، حرارت را خاموش كنيد و صبر كنيد تا مربا سرد شود.
سپس مربا را به مدت چند روز و بدون درب در يخچال قرار دهيد، تا شيره به خرد مربا برود؛ سپس در ظرف مورد نظر بريزيد.
اين مربا را مي توانيد براي مدت طولاني در فريزر نگهداري كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,840,351