آشپزی - مربای ترب سیاه

مواد لازم
ترب سياه500 گرم
آب 4 پيمانه
آهک 1 پيمانه
آب1 ليتر
شکر6 پيمانه
هل15 عدد
طرز تهیه
پوست ترب ها را خوب بشوييد.
سپس آنها را با رنده ي چيپسي ورقه کنيد.
بعد ورقه ها را به مدت 3 تا 4 ساعت در آب نمک قرار دهيد تا کمي نرم شوند.
سپس هر ورق از ترب ها را برداريد و از وسط تا کنيد تا به صورت يک نيم دايره درآيد.
سپس آن را مانند قيف بپيچيد و به آن يک خلال دندان فرو کنيد و آنها را 3 ساعت در آب معمولي قرار دهيد تا نمک آنها برود.
سپس آهک را با آب مخلوط کنيد و از صافي رد کنيد و 12 ساعت ترب ها را در آن قرار دهيد.
پس از آن باز هم ترب ها را 3 تا 4 ساعت در آب معمولي قرار دهيد.
ظرفي را پر از آب کنيد و بگذاريد تا بجوشد.سپس ترب ها را در آن ريخته و به مدت 5 دقيقه بجوشايد.
بعد آبکش کنيد.
شکر، آب و هل را مخلوط کنيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد.در اين مرحله ترب ها را اضافه کنيد.
وقتي مجدداً شيره شروع به جوشيدن کرد ظرف را از روي حرارت برداريد و صبر کنيد تا خنک شود.
سپس مربا را با همان ظرف و بدون در به مدت يک هفته در يخچال قرار دهيد تا شيره کاملاً به خورد مربا برود.
سپس آنها را در ظرف مورد نظر بريزيد.اين مربا را مي توانيد به مدت طولاني در فريزر نگهداري کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,828,594