آشپزی - مــربای خــربـزه

مواد لازم
خربزه 500 گرم
آب آهک به ميزان لازم(آهک1پيمانه وآب1ليتر)
آب 2پيمانه
شکر 3پيمانه
وانيل يک هشتم قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا خربزه را به فرم دلخواه قالب بزنيد.
آهک را با آب مخلوط کنيد وصبر کنيد تا مقداري بماند و آهک آن ته نشين شود.
سپس آب صاف آن را روي خربزه ها بريزيد.
طوري که خربزه ها را بپوشاند.
سپس 12ساعت صبر کنيد تا خربزه ها در آب آهک بماند.
بعد به مدت 4 تا 5 ساعت خربزه ها را در آب معمولي قرار دهيد.
آب و شکر را مخلوط کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد.
سپس خربزه ها و وانيل را به شيره اضافه کنيد واجازه دهيد تا 5دقيقه در شيره بجوشد.
سپس ظرف را از روي حرارت برداريد واجازه دهيد مربا خنک شود.
بعد آنها را در ظرف مناسب سرو کنيد.
اين مربا را مي توانيد براي مدت طولاني در فريزر نگهداريد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250