آشپزی - مربای سیب زعفرانی

مواد لازم
250 گرم سيب خردشده
450گرم شکر
2 قاشق غذاخوري آبليمو
2قاشق غذاخوري زعفران آب گرفته
طرز تهیه
سيب هاي خرد شده را داخل کاسه ريخته و شکر را روي آن بپاشيد.
چند دقيقه آن را کنار بگذاريد.
سپس يک ليوان آب بر روي حرارت قرار دهيد.
سيب ها را داخل آن بريزيد.
زعفران آب گرفته و آبليمو را نيز اضافه نماييد.
بعد از اين که به غلظت دلخواه رسيد حرارت را خاموش کنيد.
بعد از اين که خنک شد داخل شيشه بريزيد.
افزودن آبليمو به مربا مانع از شکرک زدن آن مي شود.
در صورت تمايل يک چهارم قاشق چايخوري زنجبيل و دو قاشق غذاخوري گلاب در مرحله آخر به مواد بيفزاييد.
مربا را بعد از اينکه خنک شد داخل شيشه بريزيد.و داخل يخچال نگه داري کنيد.
مي توانيد لا به لاي مربا داخل شيشه مقداري گردوي خرد شده بريزيد.
هنگام تهيه مربا از حرارت دادن بيش از حد خودداري کنيد چون باعث له شدن مواد مي شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,837,015