آشپزی - مربای کدو تنبل درسته

مواد لازم
كدو تنبل کوچک 1 عدد
آب آهك به ميزان لازم
شكر 6 پيمانه
آب سه و سه چهارم پيمانه
هل 15 تا 20 عدد
خلال پسته 50 گرم
خلال بادام 50 گرم
مرباي خلال پرتقال 100 گرم
طرز تهیه
يك كدو تنبل كوچك و سالم را انتخاب كنيد و آن را پوست بكنيد.
سپس ته آن را با يك چاقوي تيز يك دايره به قطر 5 سانتيمتر ببريد و محتويات داخل آن را به دقت با قاشق خالي كنيد و داخل آن را با آب بشوييد تا تميز شود.
سپس آهك را با آب مخلوط كنيد و آن را از صافي رد كنيد تا ناخالصي هاي آن گرفته شود.
بعد كدو را داخل آب آهك به مدت 12 ساعت قرار دهيد.
دقت داشته باشيد كه آب آهك بايد روي كدو ها را بگيرد.
بعد از اين مدت 4 ساعت كدو ها را داخل آب معمولي قرار دهيد.
ظرفي را از آب پر كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد.
بعد كدو را در آب در حال جوش انداخته و صبر كنيد تا به مدت 5 دقيقه كدو در آب بجوشد.
شكر و آب را در ظرف گودي بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود و شربت بجوشد.
سپس كدو را از آب جوش در آورده و آن را داخل شربت در حال جوش قرار دهيد.
سپس دانه هاي هل را به شربت اضافه كنيد و اجازه دهيد تا 20 دقيقه كدو در محلول بجوشد.
در اين مدت مرتب كدو را داخل مايع بچرخانيد و با قاشق روي آن شربت بريزيد تا شهد به تمام قسمت هاي كدو برسد.
ظرف را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد تا مربا سرد شود.
اين مربا را به مدت 2 روز با همان ظرف در يخچال قرار دهيد و روزي چند مرتبه با قاشق روي كدو شهد بريزيد.
خلال پسته، خلال بادام و مرباي خلال پرتقال را با هم مخلوط كنيد و داخل كدو را با اين مواد پر كنيد و دايره ي كوچك زير كدو را سر جايش قرار دهيد.
كدو را در ظرف مورد نظر قرار دهيد و ميل كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,840,351