آشپزی - مربای انجیر

مواد لازم
انجیر مربایی 2 کیلو گرم
شکر 3-3.5 کیلو گرم
آب 12-14 لیوان
خوهر لیمو 1.5 قاشق چایخوری
دانه هل مقداری
طرز تهیه
انجیرها را تمیز می شوییم و در آبکش می ریزیم. (انجیرها حتماً باید یک اندازه و از نوع انجیر تابستانی باشند که نسبتاً ریز هستند).
شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا کاملاً جوش بیاید.
در صورتی که نیاز به جرم گیری باشد، جرم آن را می گیریم و سپس انجیرها را در آن ریخته و با حرارت نه چندان زیاد می جوشانیم.
انجیرها بتدیج حالت شفاف و شیشه ای پیدا می کنند.
جوهر لیمو را در این مرحله اضافه می کنیم غلظت شهد این مربا باید کاملاً حالتی مثل عسل داشته باشد. این مربا در طولانی مدت سالم و خوب باقی می ماند.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250