آشپزی - کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

مواد لازم
گوشت مرغ چرخ شده ۲۵۰ گرم؛
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت ۲۰۰ گرم؛
گشنیز ریز خرد شده ۱ دسته کوچک؛
پیازچه ریز خرد شده ۱ دسته کوچک؛
تخم مرغ ۱ عدد؛
نمک به میزان لازم؛
روغن برای سرخ کردن حدود ۱ استکان کوچک (۶ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه
گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا تمام مواد یکدست شود.
سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی بر می داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود.
پس از این که دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.
نکات
سس کچاپ را با سرکه و یک قاشق چایخوری شکر رقیق می کنیم و در کنار کتلت ها می گذاریم. شکل کتلت ها نباید یک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,831,865