آشپزی - کتلت ریحان

مواد لازم
پياز1عددمتوسط
گوشت چرخ کرده500گرم
آرد نخود چي 2قاشق سوپخوري
ريحان 250گرم
پنيرموتزارلا 2قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي، زيتون، ريحان، خيارشور و سيب زميني براي تزيين
روغن مايع براي سرخ کردن به ميزان لازم
نمک فلفل سياه، و زردچوبه به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه سس
گوجه فرنگي3عدد متوسط
روغن زيتون1قاشق چايخوري
آب ليموي تازه2عدد
نمک و فلفل قرمزبه ميزان لازم
طرز تهیه
پيازرا رنده کنيد و آب اضافي آن را بگيريد گوشت، پيازآب گرفته، نمک و فلفل سياه، زردچوبه را با هم مخلوط کنيد.
سپس آرد نخودچي را به آن بيفزاييد و خوب ورز دهيد.
سپس مقداري از گوشت را برداريد و کف دست پهن کنيدبه اندازه يک قاشق سوپخوري از ريحان خرد کرده و پنير موتزارلاي رنده شده وسط آن قرار دهيد و آن را لوله کنيد.
همچنين مي توانيد ازابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کنيد و به صورت لوله اي بپيچيد.
روغن را درتابه اي گرم کنيد و کتلت ها را درآن سرخ کنيد
کتلت هاي آماده را درظرفي بچينيد و با گوجه فرنگي، زيتون، ريحان، خيارشور و سيب زميني سرخ کرده تزيين کنيد يا مي توانيد با سس سرو کنيد.
طرزتهيه سس
مخلوط گوجه فرنگي پوره شده،نمک،فلفل قرمز،روغن زيتون و آب ليموي تازه را روي حرارت بگذاريد تاکمي غليظ شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250