آشپزی - کتلت کنگر

مواد لازم
کنگر (خلالي نازک و کوتاه شده)500گرم
گوشت چرخ کرده(تفت داده شده)200گرم
سير(خلالي نازک شده)5حبه(30گرم)
گردو(خرد شده)100گرم
نمک فلفل و زعفران(حل شده)به مقدارلازم
تخم مرغ3عدد(165الي185گرم)
روغن مايع به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا کنگرها را در مقداري آب و نمک بپزيد و در آبکش بريزيد تا آب آن کاملاً گرفته وخشک شود.
درظرفي کنگر، گوشت چرخ کرده، سير، گردو، نمک، فلفل و زعفران را ريخته و تخم مرغ ها را به آن بيفزائيد ومواد را کاملاً با هم مخلوط کنيد.
ماهي تابه را روي حرارت گذاريد و مقداري روغن داخل آن بريزيد وبگذاريد داغ شود.
بعد از مواد به وسيله يک قاشق سوپ خوري در ماهي تابه بريزيد وقتي يک طرف آن سرخ شد طرف ديگر را برگردانيد وبگذاريد آن طرف هم سرخ شود.
پس از آن در ظرف مورد نظر چيده و به دلخواه تزئين کنيد.
خواص
انرژي 474کيلوکالري
چربي 389 گرم
کربوهيدرات 117 گرم
پروتئين 222 گرم
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,828,594