آشپزی - کتلت‌ برنج‌

مواد لازم
برنج‌ ۱ پیمانه‌
آرد سفید ۲ قاشق‌ سوپخوری‌
كره‌ ۷۵ گرم‌
پیاز ۱ عدد
تخم‌ مرغ‌ ۲ عدد
نمك‌ و فلفل‌ به‌ میزان‌ كافی‌
آرد سوخاری‌ به‌ میزان‌ كافی‌
برنج‌ ۱ پیمانه‌
آرد سفید ۲ قاشق‌ سوپخوری‌
كره‌ ۷۵ گرم‌
پیاز ۱ عدد
تخم‌ مرغ‌ ۲ عدد
نمك‌ و فلفل‌ به‌ میزان‌ كافی‌
آرد سوخاری‌ به‌ میزان‌ كافی‌
طرز تهیه
ابتدا برنج‌ را به‌ صورت‌ كته‌ پخته‌ و می‌كوبیم‌.
پیاز را در كره‌ تفت‌ می‌دهیم‌ و آرد را هم‌ به‌ آن‌اضافه‌ كرده‌ سپس‌ تخم‌ مرغها را یكی‌ یكی‌ درداخل‌ برنج‌ ریخته‌ سپس‌ پیاز سرخ‌ شده‌ و آرد را به‌آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌.
ابتدا برنج‌ را به‌ صورت‌ كته‌ پخته‌ و می‌كوبیم‌ وپیاز را در كره‌ تفت‌ می‌دهیم.
آرد را هم‌ به‌ آن‌اضافه‌ كرده‌ سپس‌ تخم‌ مرغها را یكی‌ یكی‌ درداخل‌ برنج‌ ریخته‌ سپس‌ پیاز سرخ‌ شده‌ و آرد را به‌آن‌ اضافه‌ می‌كنیم‌.
نمك‌ و فلفل‌ را هم‌ داخل‌مواد ریخته‌ و با هم‌ مخلوط می‌كنیم‌ تا به‌ شكل‌خمیر چسبنده‌ درآید و بعد آنها را فرم‌ داده‌ وداخل‌ آرد سوخاری‌ می‌غلتانیم‌ و آن‌گاه‌ آنها راسرخ‌ می‌كنیم‌ بدین‌ ترتیب‌ كتلت‌ ما آماده‌می‌شود.
نمك‌ و فلفل‌ را هم‌ داخل‌مواد ریخته‌ و با هم‌ مخلوط می‌كنیم‌ تا به‌ شكل‌خمیر چسبنده‌ درآید و بعد آنها را فرم‌ داده‌ وداخل‌ آرد سوخاری‌ می‌غلتانیم‌ و آن‌گاه‌ آنها راسرخ‌ می‌كنیم‌ بدین‌ ترتیب‌ كتلت‌ ما آماده‌می‌شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411