آشپزی - کوکوی بادنجان

مواد لازم
بادنجان قلمي نيم کيلو
سير 2 حبه
پياز متوسط يک عدد
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
روغن به ميزان لازم
ادويه( نمک، فلفل و زردچوبه) به ميزان لازم
طرز تهیه
بادنجان ها را پوست گرفته و ريز رنده کنيد.
آب آن را کاملاً گرفته و با پياز و سير رنده شده، ادويه، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ ها مخلوط کنيد.
کوکو را در تابه سرخ کرده و بعد از پخت به دلخواه تزيين کنيد.
خواص
اين دستور 30 گرم کربوهيدرات، 45 گرم پروتئين، 100 گرم چربي و 1200 کيلوکالري انرژي دارد.
نکات
آب بادنجان ها حتماً بايد گرفته شود.
در روش ديگر براي تهيه ي کوکوي بادنجان مي توانيد بادنجان ها را کبابي کنيد که در اين صورت نياز به تخم مرغ کمتري خواهيد داشت.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,840,351