آشپزی - کوکوی پاغازه

مواد لازم
پاغازي 05 کيلو
آرد 1 الي 2 قاشق
پياز 1 عدد
تخم مرغ 4 الي 5 عدد
نمک و زردچوبه به ميزان لازم
سير رنده شده 1 حبه
روغن 1 قاشق براي سرخ
طرز تهیه
فصل بهار که مي شود اگر در بازار ميوه و تره بار شهر کرمانشاه برويد.
انواع مختلفي از تره بارهاي بهاري به فروش مي رسد.
يکي از اين تره ها را پاغازه مي نامند. پاغازه يک گياه دارويي محسوب مي شود.
و در غذاهايي مثل براني و سبزي پلو و کوکو مصرف خوراکي هم دارد و براي کساني که بيماري گوارشي مانند ناراحتي هاي معده و روده اي دارند بسيار مفيد مي باشد.
پاغازه خرد شده و سير و پياز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط مي کنيد تخم مرغ را اضافه کنيد و به هم بزنيد.
در ماهي تابه روغن بريزيد و مايه را در ماهي تابه ريخته و در ظرف را ببنديد و حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,840,351