آشپزی - کوکوی پیازچه

مواد لازم
پيازچه پاک کرده 400گرم
تخم مرغ 6عدد
آرد ذرت 2قاشق سوپخوري
پنير فتاي رنده شده 50گرم
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
گوجه فرنگي و ليمو ترش براي سرو
طرز تهیه
پيازچه پاک کرده را يک سانتي خرد کنيد.
در ظرفي تخم مرغ ها را بشکنيد و با آرد ذرت، نمک وفلفل خوب مخلوط کنيد.
پيازچه خرد کرده و پنير فتا رنده شده را نيز به آن اضافه کنيد و مايه کوکو را خوب مخلوط کنيد.
در تابه اي روغن را کاملا داغ کنيد و بعد مايه کوکو را يکجا درون تابه بريزيد.
در تابه را ببنديد و حرارت ملايم کنيد تا يک طرف کوکو سرخ شود.
سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم طلايي شود.
حدود 25دقيقه زمان لازم است تا دو طرف کوکو سرخ شده و کوکو مغز پخت شود.
کوکو را در ظرف مخصوص سرو بکشيد و بابرش هاي گوجه فرنگي ليمو ترش تزيين و سرو کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411