آشپزی - کوکوی مغز

مواد لازم
مغز گوساله يک عدد
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
زردچوبه به ميزان لازم
پيازچه ي خرد کرده 1 قاشق سوپخوري
سير خرد کرده 2 حبه
روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا مغز را با 1 ليوان آب سرد، در ظرف مناسبي بگذاريد و روي حرارت ملايم بجوشانيد.
سپس پوست آن را بگيريد و تميز کنيد.
آن گاه مغز را با پشت چنگال نرم سازيد.
تخم مرغ ها و آرد را در کاسه اي بريزيد و هم بزنيد تا مخلوط شوند.
حالا مغز، نمک، فلفل، زردچوبه، پيازچه و سير را بيفزائيد.
اکنون هربار به اندازه ي لازم از اين مايه در روغن بريزيد و هر دو طرف آن را سرخ کنيد.
اينک آن را در ظرف مناسبي بچينيد و آن را، با گوجه فرنگي، جعفري و ليموترش، تزئين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,831,865