آشپزی - کوکوی کرفس و گشنیز

مواد لازم
گشنيز خرد کرده 2 دسته (حدوداً 150گرم)
برگ هاي تازه کرفس خرد کرده 100گرم
تره ي خرد کرده 100گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آرد سبوس دار 1 تا 2 قاشق سوپخوري
روغن براي سرخ کردن به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف مناسبي بشکنيد وبا قاشق هم بزنيد.
آن گاه سبزي ها، آرد نمک، فلفل و زردچوبه را بيفزائيد وکاملاً مخلوط نمائيد.
سپس درتابه ي مناسبي روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد.
اکنون از مايه با قاشق سوپخوري درون روغن بريزيد وبا پشت قاشق سطح آن را کمي صاف کنيد وصبر کنيد تا سرخ شود.
سپس آن را برگردانيد تا طرف ديگرش نيز سرخ شود، آن گاه کوکو را در ظرف مناسبي قرار دهيد و آن را با کرفس يا گشنيز تزئين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411