خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک مرغ مجلسی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مرغ يك عدد تا 2 كيلوگرم
پياز2 عدد نگيني خرد شده
سيريك تا 2حبه ورقه شده
نمك، فلفل، زردچوبه، ادويه مخلوط، پودرتخم گشنيزوزيره آسياب شده يك و يك دوم قاشق چايخوري
محلول زعفران يك قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي 2تا3 قاشق سوپخوري
كره 3 قاشق سوپخوري
آب يك سوم پيمانه
طرز تهیه
ابتدا مرغ را از پشت و از گودي گردن از وسط استخوان فقرات تا پايين برش دهيد تا به دوقسمت مساوي تقسيم شود.
سپس قسمت ران را از گودي كمر برش دهيد و از سينه جدا كنيد.
ماهيچه ي ران را از مفصل برش دهيد تا ران به دو قسمت تقسيم شود.
بال را از سينه جدا نموده و سينه را به دو قسمت تقسيم كنيد.
به اين صورت مرغ را به قطعات مناسب تقسيم كرده ايد.
چربي هاي مرغ را جدا و مرغ را بشوييد و در صافي قرار دهيد.
نمك، فلفل، ادويه ي دلخواه، محلول زعفران، كره ي آب شده، رب گوجه فرنگي و آب را مخلوط كنيد تا سس مناسبي به دست آيد.
سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچينيد.
مقداري از پياز خرد شده و كمي سير ورقه شده را روي مرغ قرار دهيد.
سپس سه تا چهار قاشق سس روي آن بريزيد.
مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روي پياز و سس قرار دهيد و روي آن را با پياز خرد شده و سير ورقه شده و سس بپوشانيد.
در ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، اجازه دهيد تا مرغ آب بيندازد و محتويات داخل ظرف جوش بيايد.
سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهيد تا بپزد و سس آن غليظ شود.
سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غليظ خوشرنگ باقيمانده را هم روي مرغ ها بريزيد و با چلوي زعفراني تزيين سپس سرو كنيد.
خواص
اين دستور 1068 كيلوكالري انرژي، 15 گرم كربوهيدرات، 72 گرم پروتئين و 80 گرم چربي دارد.
نکات
چربي هاي مازاد مرغ را جدا ولي پوست مرغ را جدا نكيند زيرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگيري به عمل مي آورد.
پس از طبخ پوست آن را جدا كرده، سرو نماييد.
قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسيم كنيد زيرا برش هاي نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقيمانده خوراك مي گردد.
درصورت دلخواه مي توانيد مرغ را با حجم زياد با همين روش براي مراسم گوناگون طبخ كنيد زيرا علاوه بر داشتن روش طبخ آسان، طعم و مزه ي خوبي دارد.
نمك گوشت هاي سفيد در ابتداي طبخ اضافه مي گردد.
سخنرانی توسط دکتر بلخاری درباره فرهنگ از سایت راسخون با عنوان هنر مسیحیت 2
مراثی (نوحه) توسط حاج سلیم موذن زاده بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت رقیه س از سایت تبیان با عنوان ای ورن ویرانه یرده، جان رقیه
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 56 - واقعه از سایت الکعبه با عنوان الواقعة من مسجد ابو عامر بالزقازیق شرقیة
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد سید قاسم موسوی قهار درباره دعاهای ایام هفته از سایت شهید آوینی با عنوان دعای روز سه شنبه
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی از سایت عقیق با عنوان گیرم که اصلاً عبدود رد شد ز خندق
اذان توسط استاد محمد عبدالعزیزحصان از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 78 - نبأ از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره نبأ - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج سعید حدادیان بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج سعید حدادیان - مراسم سیاه پوشان محرم 96 - ای آتش فراق تو در سینه ها نهان (مناجات)
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان ضمانت حال یا مؤجل
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره دین از سایت فاراقلیط با عنوان توبه
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره قریش
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 148,556,157