آشپزی - خوراک مرغ مدیترانه ای

مواد لازم
۴۰۰ گرم كدوی سبز
۱ عدد فلفل قرمز كوچك
۱ عدد پیاز متوسط
۲ حبه سیر، كوبیده
۱۲۵ گرم زیتون سیاه هسته گرفته
۷۵ میلی لیتر روغن زیتون
۲ عدد سینه مرغ جدا از استخوان
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خردشده
۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ یا نیم لیتر آب داغ با دو عدد قرص عصاره سوپ مرغ
۲ قاشق سوپخوری برگ ریحان خردشده
طرز تهیه
فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن كنید تا گرم شود.
كدوها را شسته و سر و ته آنها را جدا كنید و حلقه حلقه كنید.
فلفل قرمز را به صورت حلقه های نازك خرد كنید.
پیاز را به صورت حلقه های نازك خرد كنید.
كدو، پیاز، فلفل قرمز و زیتون را در یك ظرف پیركس بچینید و حدود ۶۰ میلی لیتر از روغن زیتون را روی آن ریخته كمی نمك و فلفل بپاشید.
سپس این ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
گوشت مرغ را به صورت نوارهای مورب باریك خرد كنید.
باقی مانده روغن را در یك تابه نچسب داغ كنید و قطعات مرغ را در آن تفت دهید تا سرخ شده و اندكی طلایی شوند.
حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد كاهش دهید.
قطعات مرغ را روی سبزیجات در ظرف پیركس بریزید.
گوجه فرنگی و آب مرغ را در آن بریزید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه دیگر بپزد تا مرغ كاملا مغزپخت شود و خوراك جا بیفتد.
اگر هنوز آب خوراك زیاد است آن را در ظرف كوچكی بریزید و بگذارید با حرارت زیاد بجوشد تا آب اضافی تبخیر شود و سس غلیظ باقی بماند.
سپس غذا را در ظرف مناسب برای سرو خوراك بریزید و سس را روی آن ریخته و برگ ریحان خرد شده را روی غذا بپاشید و همراه با برنج یا نان سرو كنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,821,954