آشپزی - خـوراک جوجه با پـنیر

مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست 4تکه
سوپ مرغ 1 پیمانه
برنج پخته نشده سه چهارم پیمانه
آب یک سوم پیمانه
پنیر چدار یک دوم پیمانه
پودر پیاز یک دوم قاشق سوپخوری
سبزیجات تازه شامل لوبیا، هویج، ذرت و فلفل دلمه‌ای 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا برنج، سبزیجات و پودر پیاز را همراه با سوپ‌مرغ در یک ظرف ریخته و روی آ‌نها را با تکه‌های مرغ بپوشانید.
سپس ظرف حاوی مواد را برای مدت ۴۵ دقیقه و در فرحرارت دهید، آنگاه آن را با پنیر تزئین کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,833,516