آشپزی - خوراک چینی

مواد لازم
کرفس خلال شده1 ساقه
هويج خلال شده2 عدد
جوانه خلال شده2 عدد
کدو خلال شده1عدد
پياز خرد شده1عدد
فيله مرغ300گرم
قارچ خرد شده100 گرم
سس سويا4 قاشق غذاخوري
روغن مايع2 قاشق غذاخوري
طرز تهیه
روغن را داخل ظرف ريخته روي حرارت مي گذاريم .
پياز را کمي تفت مي دهيم مرغ را که با مقداري آبليمو و زعفران مزه دار کرده ايم داخل روغن مي ريزيم و تفت مي دهيم.
مقداري نمک و فلفل قرمز اضافه مي کنيم هم مي زنيم سبزيجات را با توجه به درجه سفتي آنها استفاده مي کنيم.
کرفس را که شسته و به صورت خلال درآورديم مي ريزيم کمي تفت داده و هويج را نيز اضافه مي کنيم و بعد از کمي تفت دادن کدو و فلفل سبز را اضافه مي کنيم.
حرارت زير ظرف بايد زياد باشد تا سريع مواد نرم شوند.
کمي تفت مي دهيم و بعد جوانه را اضافه کرده و سس سويا را نيز اضافه مي کنيم زماني که گوشت مرغ پخته شد حرارت را کم مي کنيم و کمي تفت داده و در ظرف مي کشيم.
نکات
بعضي از سويا سس ها نمک دارند بنابراين نياز نيست که نمک به غذا اضافه کنيم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250