آشپزی - خوراک دال عدس و پیازچه

مواد لازم
پيازچه 8 ساقه
کدو سبز 2عدد
سيب زميني 2 عدد
گل کلم سفيد 200 گرم
روغن زيتون به ميزان لازم
کره 30 گرم
آب گوجه فرنگي 1 ليتر
دال عدس 1 پيمانه
قارچ خرد کرده 150 گرم
نمک به ميزان لازم
ريحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
پيازچه را خرد نمائيد.
کدو را حلقه کنيد و پوست سيب زميني را بگيريد و به شکل مکعب هاي درشت خرد کنيد.
گلم کلم را نيز تکه تکه نمائيد.
آن گاه تابه ي بزرگي روي اجاق بگذاريد، روغن زيتون و کره را در آن بريزيد و همه ي سبزي هاي خرد کرده را بيفزائيد.
سپس آب گوجه فرنگي را روي مواد بريزيد و خوب با يکديگر مخلوط سازيد و کمي بپزيد.
اکنون دال عدس را- که از قبل به مدت ده دقيقه در آب خيسانده ايد- همراه با قارچ در تابه بريزيد. حالا نمک و ريحان را بيفزائيد و صبر کنيد تا خوراک جا بيفتد.
خواص
عدس حبوباتي از قبيل عدس حاوي روي به ميزان مناسب مي باشند.
اين ماده معدني در حفظ سلامت انسان، رشد، بلوغ جنسي، حفظ قدرت ايمني بدن، سلامت پوست، مو و ناخن ها نقش مهمي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,833,516