آشپزی - خوراک راتاتویی

مواد لازم
بادمجان قلمي 3 عدد متوسط
کدو 3 عدد متوسط
پياز يک عدد متوسط
گوجه فرنگي 2 عدد متوسط
سير 4 حبه
فلفل دلمه اي يک عدد متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
پياز را خلال کرده، با مقدار کمي روغن سرخ کنيد تا طلايي شود.
سپس سيررنده شده را به آن اضافه کنيد.
بادمجان و کدو را به صورت حلقه ببريد و به پياز اضافه کنيد ( مي توانيد اين غذا را فقط با کدو يا بادمجان تهيه نماييد ).
پوست گوجه فرنگي ها را گرفته، آنها را خرد کنيد و به مواد فوق اضافه نماييد.
فلفل دلمه اي را ريز خرد کنيد يا آن را به صورت حلقه هاي بزرگ برش بزنيد (بعضي از افراد از فلفل دلمه پخته خوش شان نمي آيد.
بنابراين آن را به صورت حلقه هاي بزرگ برش بزنيد تا عطر خود را به غذا بدهد و بتوان هنگام صرف غذا آن را به راحتي از ساير مواد جدا کرد ) به غذا نمک و فلفل زده، حرارت را ملايم کنيد تا راتاتويي با آب گوجه فرنگي بپزد و کاملاً به روغن بيفتد.
نکات
نکته ي مهم در طبخ راتاتويي اين است که مواد در عين پخته شدن زياد له نشود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,833,516