آشپزی - خوراک گوشت و پیاز دودی

مواد لازم
فيله گوساله باريک شده 250 گرم
آرد 4 قاشق سوپخوري
پودرسير 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري
آب 2 پيمانه
قرص عصاره گوشت 1 عدد
اسانس دود 2 قطره
پياز متوسط بلند و ضخيم برش خورده 2 عدد
سس کچاپ 3 قاشق سوپخوري
سس ورچستر 1 قاشق سوپخوري
پودر زنجبيل يک دوم قاشق چايخوري
آب ليموي تازه 1 عدد
زيتون سياه يا سبز 5 عدد
طرز تهیه
ابتدا فيله گوساله را بلند و باريک برش داده با آرد و پودر سير مخلوط کنيد و به مدت 15 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
فيله ها را با دوقاشق روغن زيتون تفت داده و با آب و قرص عصاره گوشت بگذاريد تا پخته شده وآب آن کاملاً کشيده شود.
درآخر اسانس دود را نيز اضافه کنيد.
در تابه اي پيازها را با باقيمانده روغن زيتون تفت دهيد تا کمي طلايي شوند.
سپس با گوشت مخلوط کنيد
سس کچاپ سس ورچستر پودر زنجبيل و آب ليموي تازه را اضافه کرده کاملاً مخلوط نماييد و به مدت 5 دقيقه ديگر تفت دهيد.
درآخر زيتون بدون هسته را خرد کرده به گوشت اضافه کنيد.
اين غذا را مي توانيد به عنوان ساندويچ در وسط نان قرار داده يا درظرف کشيده همراه با پوره سيب زميني سرو کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250