آشپزی - خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم
گوشت چرخ كرده نیم كیلو
سیب زمینی آبپز شده ۱.۵ كیلو
تخم مرغ خام ۱ عدد
فلفل دلمه ای ریز شده ۱ عدد
سیررنده شده ۱ حبه
پیاز ۲ عددبزرگ
هویج خام رنده شده ۳ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ۱.۵ بسته
نمك و فلفل به میزان دلخواه
زردچوبه جهت گوشت ۲ قاشق مرباخوری
ادویه كاری جهت گوشت ۱ قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی سفت ریز شده ۱ عدد جهت تزیین
فلفل دلمه ای ریز شده ۱ عدد جهت تزیین
نمك زرد چوبه ادویه كاری مقداری جهت مخلوط نمودن با سیب زمینی آبپز شده
روغن مایع به میزان لازم جهت سرخ كردن گوشت و چرب نمودن ظرف پیركس
طرز تهیه
روغن را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز را اضافه نموده و سرخ می نماییم.
سپس گوشت چرخ كرده را همراه با سیر رنده شده هویج ردنده شده و فلفل دلمه ای ریز شده تفت داده و سپس نمك و زردچوبه و ادویه و فلفل را نیز اضافه كرده و پس از مخلوط و سرخ كردن كنار می گذاریم.
در ظرفی سیب زمینی آبپز شده را با رنده درشت رنده كرده و سپس ۱ عدد تخم مرغ خام و كمی نمك و زردچوبه و ادویه اضافه نموده و خوب مخلوط می کنیم.
سپس ظرف پیركس را چرپ نموده و مخلوط سیب زمینی را داخل آن ریخته و آنرا كاملا درته ظرف پهن كرده تا بصورت یكنواخت ظرف پر شود.
سپس با مخلوط گوشت چرخ كرده روی سیب زمینی را كاملا بپوشانید و پنیر رنده شده پیتزا را روی آن بریزید و با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده روی آنرا بپوشانید و یا بدلخواه تزیین نمایید.
سپس ظرف را بمدت ۴۰ دقیقه درپنجره وسط فربا درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد كه حدود ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است گذاشته تا پخته شده و ته سیب زمینی طلایی گردد.
سپس ظرف را از فر خارج كرده و بمدت ۵ دقیقه كنار گذاشته سپس باهمان ظرف آنرا سرو نمایید.
نکات
در صورت تمایل می توانید مقدار ۳۰۰ گرم قارچ برش داده شده و تفت داده شده با آبلیمو را با مخلوط مواد گوشت چرخ كرده مخلوط نمایید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,843,770