آشپزی - خوراک گوشت و کراکُف با سبزیجات

مواد لازم
کراکُف يا هات داگ يک پيمانه، حبه اي شده
هويج يک پيمانه، نگيني شده
کرفس يک پيمانه، نگيني شده
روغن زيتون يا روغن مايع به ميزان لازم
پياز يک پيمانه، حبه اي شده
سير 2 حبه، پوره شده
گوشت چرخ کرده 300 گرم
زردچوبه، پودر تخم گشنيز، پاپريکا يک و يک دوم قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
سس کچاپ 2 قاشق سوپخوري
ريحان يک چهارم پيمانه، خرد شده
آب گوشت يک ليتر
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
کراکُف حبه اي خرد شده،هويج و کرفس را با کمي روغن زيتون يا روغن مايع کمي تفت دهيد.
سپس پياز و سير را اضافه کرده به تفت دادن ادامه دهيد.
گوشت را اضافه و با ساير مواد تفت دهيد، زردچوبه، پودر تخم گشنيز، پاپريکا، رب گوجه فرنگي و سس کچاپ را افزوده هم بزنيد، آب گوشت، نمک و فلفل را اضافه و با در بسته روي حرارت کم بپزيد.
اواخر طبخ ريحان خرد شده را اضافه کنيد.
خواص
اين دستور 45 گرم کربوهيدرات، 100 گرم پروتئين، 80 گرم چربي و 1300 کيلوکالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411