خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک گوشت وبامیه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت ران بره تکه شده900 گرم
سير له شده 4 حبه
روغن زيتون 4 قاشق غذاخوري
پياز خرد شده 3عدد متوسط
تخم گشنيز2 قاشق غذاخوري
ادويه Biz har2 2 قاشق چايخوري
تخم زيره 2 قاشق چايخوري
دانه هل خردشده 5 عدد
ميخک 3 عدد
فلفل سبز حلقه شده 2عدد
ليموعماني1 عدد
نمک وفلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگي بدون پوست و دانه خرد شده 1 کيلوگرم
آب گوشت يا آب3پيمانه
کره يا روغن زيتون 1قاشق غذاخوري
باميه 250 گرم
زنجبيل تازه رنده شده 1قاشق غذاخوري
باميه250 گرم
زنجبيل تازه رنده شده 1 قاشق چايخوري
گشنيز تازه خرد شده 14 پيمانه
طرز تهیه
درکاسه بزرگي تکه هاي گوشت را با نيمي از سيرها، يک قاشق غذاخوري از روغن زيتون و کمي نمک وفلفل مخلوط کرده و آنها را خوب زير ورو کنيد تاگوشت با ساير مواد مخلوط شود. درب ظرف را ببنديد و گوشت را حدود 15 دقيقه دردماي معمولي اتاق قرار دهيد تا مزه دار شود.
دريک قاشق ديگر از روغن زيتون را در قابلمه بزرگي حرارت داده وتکه هاي گوشت مزه دار شده را طي چند مرحله در آن تفت دهيد تا قهوه اي رنگ شوند، سپس آنها را در کاسه اي ريخته و کنار بگذاريد.
با ريختن مقداري ديگر روغن در قابلمه، پياز را حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
تخم گشنيز را در هاون بکوبيد و به همراه ادويه Bizhar،زيره، هل و ميخک حدود 2 دقيقه با مابقي روغن در قابلمه تفت دهيد تا عطرشان بلند شود، مراقب باشيد ادويه ها نسوزند و به کف قابلمه نچسبند.
در صورت نياز مي توانيد درحين اين عمل مقداري آب به قابلمه بيفزاييد.
در اين مرحله فلفل سبز، ليموعماني و گوجه فرنگي را به همراه مقدار مناسبي از نمک وفلفل اضافه کنيد.
آب يا آب گوشت را به مخلوط روي گاز بيفزاييد و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنيد.
قابلمه را بدون بستن درب آن حدود نيم ساعت روي حرارت قرار دهيد تا آب اضافي گوجه فرنگي تبخير شده و حدوداً به 4 پيمانه برسد وکمي غليظ شود.
دراين مرحله گوشت را به مواد اضافه کنيد و درب قابلمه را ببنديد و حدود 20 تا 25 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گوشت نرم شود.
15 دقيقه قبل از کشيدن غذا، کره يا روغن زيتون را در ماهيتابه نچسبي حرارت داده و زنجبيل، مابقي سيرها، گشنيز تازه خرد شده و باميه را با هم تفت دهيد.
مقداري نمک و فلفل به مواد اضافه کنيد و آنها را چند دقيقه تفت دهيد، بعد مخلوط را درقابلمه محتوي گوشت بريزيد و حدود 2 دقيقه بپزيد.
خوراک را پس از کشيدن در ظرف موردنظربا مقداري گشنيز خرد شده تزيين نموده و در صورت تمايل به همراه برنج سرو نماييد.
سخنرانی توسط دکتر بلخاری درباره فرهنگ از سایت راسخون با عنوان زیبایی شناسی از دیدگاه ابن هیثم 2
مراثی (نوحه) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت شوال درباره امام صادق علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاج محمود کریمی - سال 1395 - شهادت امام صادق علیه السلام - ایوون طلات من رو کشته (شور)
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج منصور ارضی درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت عقیق با عنوان فرازهایی از دعای ابوحمزه ثمالی
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 39 - زمر از سایت الکعبه با عنوان الزمر وغافر من المنوفیة
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان روضه و مناجات با امام حسین علیه السلام
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی حمید علیمی بمناسبت رجب المرجب درباره امام علی علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان قل هو الله احد بعد الله الصمد (سرود،سال 95،جدید)
اذان توسط استاد محمود علی البنا از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 89 - فجر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره فجر - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان عج
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان ضمانت حال یا مؤجل
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان آیا خدا سرنوشت مردم را به انتخابات واگذار می کند؟ -کلیپ تصویری
کتاب صوتی توسط حاج میثم مطیعی بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان حاج میثم مطیعی - شب دوم محرم 96 - فرازهایی از وصیت نامه شهید عباس بابایی
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 148,575,590