خدمات تلفن همراه
آشپزی - خوراک لوبیا
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
سیب زمینی حلقه شده450 گرم
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
آرد40 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
سویاسس1 قاشق غذاخوری
سس کچاب 3 قاشق غذاخوری
پیازچه 100 گرم
لوبیایی چیتی و قرمز و سفید 400 گرم (روی هم)
لوبیای سبز150 گرم
قارچ ورقه شده 200 گرم
ریحان خرد شده 1 قاشق غذاخوری یا بیشتر
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
سیب زمینی را بخارپز می کنیم یا داخل آب خیلی کم می گذاریم 5 - 4 دقیقه بجوشد و نیم پز شود.
ورقه های سیب زمینی خیلی نازک نباید باشد.
روی سیب زمنیها روغن زیتون میریزیم تا مزه دار شوند.
کره را روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود بعد آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیمتا بوی خامی آرد گرفته شود.
سس کچاب و سس سویا را به آرد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی غلیظ شود.
داخل سس نمک اضافه نمی کنیم چون سویاسس خودش نمک دارد.
حبوبات را یک شب قبل خیس می کنیم تا نفخش گرفته شود.
لوبیای چیتی و قرمز و سفید و سبز را از قبل میپزیم در حدی که فقط پخته شود و له نشود.
زمانی که لوبیای سبز را میپزیم در ظرف را نمی گذاریم تا لوبیا رنگ سبز خود را از دست ندهد.
هر چهار نوع لوبیا را در ظرفی میریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
قارچ ورقه شده خام یا تفت داده شده را اضافه می کنیم.
ما قارچ را تفت داده و کمی هم آبلیمو اضافه کرده ایم میتوان از خام آن هم استفاده کرد.
پیازچه و ریحان را هم به مواد اضافه میکینم.
آبلیمو را هم به مواد اضافه می کنیم بعد سسی را که تهیه کردیم روی مواد میریزیم و خوب مخلوط می کنیم و مقداری کمی نمک و مقداری هم فلفل اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مواد را داخل ظرف میریزیم.
نیازی به چرب کردن ندارد چون مواد خودشان آب میندازند.
سیب زمینیها را روی مواد میچینیم تا سطح مواد پوشیده شود.
روی مواد فویل میکشیم و در فری که از قبل با 200 درجه گرم کرده ایم طبقه وسط فر می گذاریم بعد از 10 دقیقه حرارت را روی 180 تنظیم می کنیم و به مدت یک ساعت می گذاریم بپزد.
بعد از یک ساعت ظرف را از داخل فر برمیداریم و فویل را برداشته با یک چنگال سیب زمینیها را امتحان می کنیم ببینیم نرم شده اند یا نه اگر نرم نشده باشند دوباره داخل فر می گذاریم.
بعد از یک ساعت وقتی مواد پخته شد 20 دقیقه هم میتوانیم بدون فویل زیر گریل بگذاریم تا روی سیب زمینیها برشته شود.
در صورت تمایل از پنیر پیتزا هم میتوانیم برای روی مواد استفاده کنیم.
میتوان این غذا را روی گاز هم تهیه کرد در قابلمه را می گذاریم و می گذاریم بپزد در این حالت سیب زمینیها برشته نمیشوند و فقط پخته میشوند.
سخنرانی توسط دکتر بلخاری درباره فرهنگ از سایت راسخون با عنوان هنر مسیحیت 2
مراثی (نوحه) توسط حاج سلیم موذن زاده بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت رقیه س از سایت تبیان با عنوان ای ورن ویرانه یرده، جان رقیه
تلاوت توسط استاد محمد احمد شبیب درباره 56 - واقعه از سایت الکعبه با عنوان الواقعة من مسجد ابو عامر بالزقازیق شرقیة
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد سید قاسم موسوی قهار درباره دعاهای ایام هفته از سایت شهید آوینی با عنوان دعای روز سه شنبه
مناجات توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی از سایت عقیق با عنوان گیرم که اصلاً عبدود رد شد ز خندق
اذان توسط استاد محمد عبدالعزیزحصان از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط شیخ أحمد الطرابلسی درباره 78 - نبأ از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره نبأ - حفص از عاصم
ندبه انتظار توسط حاج سعید حدادیان بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان حاج سعید حدادیان - مراسم سیاه پوشان محرم 96 - ای آتش فراق تو در سینه ها نهان (مناجات)
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان ضمانت حال یا مؤجل
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره دین از سایت فاراقلیط با عنوان توبه
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره قریش
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 148,549,718