آشپزی - خوراک ماهی و پنیر

مواد لازم
۲۵۰ گرم ماهی بدون استخوان
یک لیوان سرخالی ذرت
یک استکان شیر
یک قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق مرباخوری آب لیمو
یک بسته پنیر پیتزای رنده شده
۵۰ گرم قارچ
یک لیوان آب مرغ
طرز تهیه
ابتدا ماهی ها را خرد کرده و بخارپز کنید.
سپس آنها را همراه ذرت و قارچ تفت دهید.
شیر و آرد را روی حرارت کم مخلوط کنید و به مواد بیفزایید.
سپس یک لیوان آب مرغ را به آن اضافه کرده و در آخر پنیر پیتزا را روی آن بریزید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,831,865