آشپزی - خوراک مرغ

مواد لازم
پياز متوسط 4 عدد
ران مرغ 6 عدد
کره متوسط 100 گرم
زعفران آب کرده 1 قاشق غذاخوري
آب ليموترش به ميزان دلخواه
نمک به ميزان دلخواه
فلفل سياه 12 قاشق چايخوري
بادمجان قلمي سرخ شده 6 عدد
سبزيجات معطر يا سبزي کوکو پاک شده (تره، جعفري ونعنا) 400 گرم
مرغ با استخوان8 تکه
نمک به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
پياز داغ3 قاشق سوپخوري
رب انار يک چهارم پيمانه
فلفل کمي
آب4 ليوان
خلال پسته1 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
مرغ را با استخوان به 8 تکه تقسيم کرده، شسته، خشک کرده، نمک بزنيد.
سپس آن ها را در کمي روغن سرخ کنيد.
رب انار را در 4 ليوان آب رقيق کرده، پياز داغ را همراه کمي فلفل به مرغ اضافه کنيد و بگذاريد تا تکه هاي مرغ پخته و آب غذا تقريباً تمام شود.
ماهيتابه اي بزرگ را درنظر بگيريد.پياز را حلقه حلقه کنيد وکف ماهيتابه بچينيد.
سپس گوشت ران مرغ تکه تکه شده را روي پياز بچينيد.بعد کره هاي ورقه شده را روي مرغ ها بگذاريد.
زعفران آب کرده، آب ليموترش، نمک وفلفل را با هم مخلوط کنيد وآماده نگه داريد.
بعد به ترتيب بقيه مواد شامل بادمجان هاي سرخ شده، سبزيجات معطر را بچينيد و در صورت تمايل يک لايه نازک کره روي مواد بگذاريد.
خوراک را در ظرف ريخته و روي آن خلال پسته ريخته و آن را با برنج يا نان سرو کنيد.
با بقيه مواد به همين ترتيب طبقه ها را تکرار کنيد تا مواد تمام شود و ميان هر طبقه مقداري از مايه اي که آماده کرده ايد، بريزيد.
سپس بدون استفاده از آب اجازه دهيد خوراک با حرارت ملايم بپزد و دم بکشد.
درصورت تمايل از گوجه فرنگي هم مي توانيد استفاده کنيد.
نکات
در اين غذا مي توانيد خلال پسته را حذف کرده يا به جاي آن از کمي مغز گردو خرد شده استفاده کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,837,015