آشپزی - خوراک مرغ با سبزیجات

مواد لازم
فيله مرغ 4 عدد
باميه 200 گرم
ذرت 4 عدد بلال دانه شده متوسط يا 200 گرم دانه ذرت
گوجه فرنگي بزرگ 3 عدد
پياز يک عدد
فلفل دلمه اي سبز يک عدد
سير رنده شده يک قاشق چايخوري
شکر يک قاشق چايخوري
فلفل سبز ريز خردشده يک قاشق چايخوري
پودر آويشن يک قاشق چايخوري
روغن مايع سرخ کردني 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا فيله هاي مرغ را به صورت ريزخرد کنيد.
سپس داخل تابه اي نچسب مقداري روغن بريزيد و تکه هاي مرغ را در آن به طور کامل تفت دهيد.
در اين فاصله زماني؛ در تابه ديگري مقداري روغن بريزيد.
سير و پياز و باميه را نيز در آن سرخ کنيد و سپس دانه هاي ذرت خام را به آن اضافه کرده و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه بپزد.
در طول اين مدت، مرتب مواد را هم بزنيد.حالا تکه هاي مرغ سرخ شده را به اين مواد اضافه کنيد.
گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي را نيز به صورت ريز خرد کنيدو به همراه شکر، فلفل سبزخردشده، پودر آويشن ونمک و پودر فلفل سياه به مخلوط فوق بيفزاييد.
سپس در ظرف را بگذاريد و به مدت 30 دقيقه صبر کنيد تا مواد درآب حاصل از گوجه فرنگي خرد شده و کاملاً بپزد.
نکات
در صورت تمايل مي توانيد يک قاشق سوپخوري آبليمو نيز به اين خوراک اضافه کنيد تا کمي مزه ترشي هم بگيرد.
باميه ها را ريز انتخاب کنيد تا هم سرعت پخت آن بالا رود و هم به اصطلاح ليز نشود.
به جاي دانه ذرت خام از دانه ذرت کنسرو شده نيز مي توانيد استفاده کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,830,250