آشپزی - خوراک مرغ و سبزیجات

مواد لازم
فيله مرغ 500 گرم
پياز داغ 2 قاشق سوپخوري
سيب زميني متوسط 2 عدد
هويج متوسط 2 عدد
ساقه کرفس يک دوم پيمانه، خرد شده
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري سرخالي
کره يا روغن 25 گرم
نمک، فلفل به ميزان لازم
ادويه دلخواه به ميزان لازم
آرد يک دوم قاشق سوپخوري
آبليمو 2 قاشق سوپخوري
محلول زعفران 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
فيله مرغ ها را مکعبي خرد کنيد و به همراه پياز داغ، سيب زميني، هويج و کرفس خرد شده داخل ظرف بريزيد و يک دوم ليوان آب به آن اضافه کرده و ظرف را با درپوش به مدت 15 تا 12 دقيقه با قدرت 100 % ( حداکثر ) در دستگاه بگذاريد.
رب، کره، نمک، فلفل و ادويه دلخواه را با هم در کاسه کوچکي مخلوط کنيد و آن را به مدت 30 ثانيه با توان 100 % در مايکروويو قرار دهيد تا رب تفت بخورد.
آرد را در 1 ليوان آب حل کرده و به همراه رب به مواد اضافه کنيد و مجدداً ظرف را به مدت 20 ـ 15 دقيقه با قدرت 100 % (حداکثر ) در دستگاه بگذاريد.
در 5 دقيقه آخر آبليمو و محلول زعفران را اضافه کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,838,717