آشپزی - خوراک کلم شترمرغ

مواد لازم
کلم يک عدد کوچک
گوشت قيمه شده ي شترمرغ سيصد گرم
پياز خرد شده چهار عدد
سير خرد شده يک عدد
نمک، فلفل و پودر کاري به ميزان لازم
جوز هندي، ادويه و زيره به ميزان دلخواه
مايه گوشت گوساله نيم ليتر
آب چهار ليتر
سيب زميني ورقه ورقه ششصد گرم
طرز تهیه
برگ هاي گل کلم را خرد و آب پز کرده، روغن را در تابه گرم مي کنيد و گوشت قيمه ي شترمرغ را سرخ کرده و به مخلوط سير و پياز بيفزاييد و پنج دقيقه آن را تفت دهيد.
نمک، فلفل، پودر کاري، ادويه و جوز هندي را چاشني کرده و آب و مايه گوشت گوساله را اضافه کنيد و بجوشانيد.
کلم آب پز را در يک تابه روغني شده ريخته و گوشت و عصاره اش را روي آن بريزيد.
در پايان سيب زميني را در ظرف ريخته و فلفل سياه و زيره را روي آن بپاشيد.
ظرف را با فويل پوشانده و در فر با درجه حرارت متوسط به مدت يک ساعت قرار دهيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 181,823,411